Hjuldata på McLaren

I forbindelse med hjul snakker de om en tophastighed. Det er den højst tilladte fart med det givne alufælge. der er det ikke hjuldata udstrukket fra McLaren som er vigtigt, men alufælge fabrikantens udsagn.

Et belastningsindeks bør berette både ejer og dæk monteren om hvor meget bilens stålfælge må prøves. Når der snakkes om belastning er det antal kg, og derfor er der underettet om hvor meget automobilen vejer, samt hvor meget man kan læsse i køretøjet.

Hjuldata er en oversigt over mærker og modeller, der fortæller ejeren om hvilke hjul de skal købe til familiens bil. Når hjulene på køretøjet drejer rundt, så er der slid omkring dækkene som har kontakt med vejen. Jo tykkere fælge desto større modstand Læs på denne side.

McLaren er en kendt bilmærk, der er flere personer gennem tiden har været meget tilfredse for. Ligesom nogle andre automobiler, så er der 4 hjul monteret, og af den grund bør der arbejdes med hjuldata ved McLaren.

Farten kan i fartsignalet kan være afvigende fra bilens nøjagtige hastighed, hvis der omkring køretøjet sættes alufælge med en anden dimension end den som er oplyst i på stålfælgen. Det er altså ekstremt vigtigt at anvende en hjulstørrelse som er accpeteret til bilen.

Når der er stor modstand, så stiger benzinforbrug. Det er derfor ikke kun viden om hvordan stålfælgene monteres på bilen, men er også indhold af andre mål.